Sitemizi kullanabilmeniz için tarayıcınızda javascriptlerin çalışmasına izin vermelisiniz.

BT yöneticileri Antalya'da Buluştu

BT yöneticileri Antalya’da Buluştu – Basın Bülteni

BT yöneticileri “GlassHouse ile Antalya” etkinliğinde buluştu

Bilişim teknolojilerinin geleceği Antalya’da masaya yatırıldı!

Türkiye’nin öncü hibrit bulut servis sağlayıcısı GlassHouse, farklı sektörlerde bilişim teknolojileri (BT) alanında çalışan yöneticileri Antalya’da düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi. GlassHouse Genel Müdürü Alp Bağrıaçık ve şirket yöneticilerinin başta bulut, SAP ve veri koruma olmak üzere dijital dönüşüm sürecinde ihtiyaç duyulan çözümler hakkındaki yeni gelişmeleri aktardığı “GlassHouse ile Antalya” etkinliğinin moderatörlüğünü ise sektörün deneyimli ismi Alper Göğüş üstlendi.


 Kamu ve özel sektördeki kurum ve kuruluşların dijital dönüşüm süreçlerine katkı sunan hibrit bulut servis sağlayıcısı GlassHouse, bilişim teknolojileri (BT) yöneticilerini buluşturduğu etkinliklerine devam ediyor. Sektördeki son gelişmeleri masaya yatırmak üzere geçen yıl Gaziantep’te bir etkinlik düzenleyen GlassHouse, bu yılın ilk etkinliğini ise Antalya’da gerçekleştirdi. 21-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya Gloria Golf Serenity Resort’ta düzenlenen “GlassHouse ile Antalya” etkinliğine, farklı sektörlerde bilişim teknolojileri (BT) alanında çalışan yöneticiler katıldı.

“Veri analiz yeteneği önem kazanacak”

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren GlassHouse Genel Müdürü Alp Bağrıaçık, dijital dönüşümle birlikte artan rekabet ortamında ön plana çıkmak isteyen şirketlerin bilişim teknolojisi yatırımlarına ağırlık vermeleri gerektiğini söyledi. Bağrıaçık, 5G teknolojisi ve kültürel değişimin etkisiyle hızla artan verileri analiz edebilme yeteneğinin giderek daha fazla önem kazanacağına dikkat çekti.

GlassHouse yöneticilerinin sunumlarına büyük ilgi

Alp Bağrıaçık’ın konuşmasının ardından GlassHouse yöneticileri, sektörün deneyimli ismi Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Danışmanı Alper Göğüş’ün moderatörlüğünde katılımcılara yeni gelişmeler hakkında bilgi verdi. Başar Küçük’ün “GlassHouse Cloud Hizmetleri”, Hüseyin Bilgen’in “GlassHouse SAP Hizmetleri” ve Hakan Dincel’in “DELL EMC Veri Koruma Hizmetleri” başlıklı konuşmaları, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Üç gün süren “GlassHouse ile Antalya” etkinliğinde katılımcılar tanışma ve sohbet etme imkânı da buldu. Organizasyon kapsamında düzenlenen bowling turnuvası, sağlıklı yaşam yürüyüşü gibi etkinlikler ise keyifli anlara sahne oldu.

GlassHouse Hakkında:

GlassHouse, kurumsal yapısı, geniş kadrosu ve güçlü mali yapısı ile müşterilerinin dijitalleşme yolculuğuna destek olur.

Dijital dünyada bazı BT iş yükleri on premise donanımlarda çalışmaya devam ederken bazı iş yükleri bulut altyapılarında çalışacaktır. GlassHouse tek çatı altında hem on premise donanım hem bulut çözümleri sağlayabilen, bunun yanı sıra SAP ve Microsoft altyapı uygulamalarına destek verebilen bir hibrit bulut servis sağlayıcısıdır.

Dünya standartlarında servis vermeyi amaçlayan bir hibrit bulut sağlayıcısı olan GlassHouse’un operasyonları uluslararası denetim ve tescile açıktır. Bu tescillerin sonucunda GlassHouse, resmi bir SAP Outsourcing Operations Partner ve Dell Technologies Cloud Service Provider olarak operasyonlarına devam etmektedir.

GlassHouse’un iş modelinde, bulut bir yer değil, bir operasyon modeli ve iş yapış şeklidir. Bu operasyon modelini desteklemek için gerektiğinde GlassHouse, müşterilerine yerinde hizmet verecek insan kaynağı tedarik eder ve yönetilen hizmetleriyle istenen görevleri müşterileri adına yerine getirir.
 

Diğer içeriklerimizle ilgili sizi haberdar etmemizi ister misiniz?

Bilgi Merkezi İçerikleri

Blog Yazıları

Bu site; deneyiminize yardımcı olmak, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi kullanımınızı analiz etmek, tanıtım ve pazarlama çalışmalarımıza yardımcı olmak ve üçüncü taraflardan içerik sağlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanır. Daha fazlasını öğrenmek için: Gizlilik Politikamız | Çerez Politikamız